Masterdisc HOME About Us Manufacturing Services Downloads Contact Us
CD
DVD
Blu-ray
Other


EGYÉB > >

Akárcsak az élet minden más területén, a CD/DVD lemezek piacán is elsődleges szempont, hogy egyedit, különlegeset, valami mást, különbözőt alkossunk.

A kreatív megoldások mellé az alábbi egyedi lemezekkel szolgálhatunk:

Névjegy CD

A névjegykártyák mindig is meghatározó szerepet játszottak az új kapcsolatok kiépítésénél. Apró eszközökként hódították meg az üzleti életet, hogy az ismerkedő felek jó benyomást kelthessenek már az első pillanatban és maradandó információt nyújthassanak át egymásnak a későbbi kapcsolatfelvételhez. Egy ilyen apró kártya esetében viszont korlátozott lehetőségünk van a közölhető információk tekintetében. A névjegy CD ezzel szemben egy igazán kreatív, egyedi és interaktív módja lehet a bemutatkozásnak, ahol nem kell törődnönk azzal, hogy mennyi mindent akarunk magunkról tudatni másokkal.

Forma CD

Engedje szabadjára fantáziáját és szakítson a konvenciókkal. Mi lenne, ha nemcsak a koronggrafikával, nemcsak a lemezeken elhelyezett tartalommal, de magával a lemez formájával, alakjával is játszhatna? A forma CD egy olyan lehetőséget nyújt Önnek, ami igazán egyedi és különleges és garantáltan megkülönbözteti az Ön alkotását a piacot ostromló más termékektől.

Flash Drive

A legújabb trend alapján az aktuális zenei CD korszaka lejárt. Ellepték ugyanis a piacot az egyedi designban készülő, írásvédettséggel is ellátott pendrive-ok! Az adatmennyiség szinte korlátlan, vagy legalábbis egy 32 Gb-os flash drive esetén már komoly kihívást jelenthet. A lehetőségek így széles körűek, az egyedi megoldás pedig garancia az Ön ügyfeleinek lenyűgözésére.